Chat hier

Nicky@IlMondoDiVenezia.com

a
Beauty

Beste collageen supplement op de markt!!

GlutenvrijGlutenvrijSojavrijSojavrijZuivelvrijZuivelvrij

Straal en leef een mooi leven

Collagen Elixir™, verrijkt met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen, verwent je huid met schoonheid en voeding van binnenuit. Wil je ook jouw glans ontdekken?

  • 5 g marine-collageenpeptiden. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen door je lichaam voor een gezonde, gehydrateerde huid*
  • Bevordert gezond haar, huid en nagels**. Een boost van vitamine C, zink, en biotine in elk mooi flesje.
  • Een eeuwenoude botanische blend. Verwen jezelf met hydraterend aloë vera, kalmerende kamille, voedende goji en acerolabessen.
  • Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen, een vleugje zoete botanische kruiden en geen toegevoegde suikers.
  • Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recyclebare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek.
  • Helemaal natuurlijk. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen

⇢BESTEL HIER HET BESTE COLLAGEEN SUPPLEMENT

Wat is collageen en wat doet het voor je?

Er zijn ten minste 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van het lichaam bestaat uit vier hoofdtypen: type I, II, III en IV. Type I, het collageen dat wij voor Elixir gebruiken, is het meest voorkomende collageen in het lichaam, dat meestal voor schoonheidsproducten wordt gebruikt. Dit komt omdat het de belangrijkste structurele component is in huid, beenderen, pezen, bindweefsels en vezelig kraakbeen. CollageenType II is voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor gewrichten. Type Ill dient als ondersteunende structuur voor organen, slagaders en spieren. Tot slot vindt je Type IV in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

Wat zijn de voordelen van marine collageen?

Er bestaan vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

⇢ KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PRODUCT EN EEN HEALTHY LIFESTYLE
De resultaten: voor en na:

Bekijk de resultaten en zie met je eigen ogen dat Isagenix Collagen Elixir het beste collageen supplement op de markt is!

⇢BESTEL HIER het beste Collageen supplement vandaag nog!

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG EEN KORTING VAN 25%!!

💕 NICKY

Il Mondo Di Venezia