Chat hier

Nicky@IlMondoDiVenezia.com

Founder

Nicky Veneziano

Welkom in Il Mondo di Venezia!

 

Eerst en vooral wil ik je bedanken voor het bezoek aan mijn webshop en de tijd die je neemt om mijn bio te lezen. Ik hou het kort zodat je snel kan ontdekken wat er allemaal te vinden is!

De naam van de webshop komt logischerwijs van mijn familienaam Veneziano Nicky. Trots op het feit half Belgische/half Siciliaanse te zijn.

Waarom heb ik deze shop opgericht?

Het jaar 2020 heeft ons allemaal even doen stilstaan en doen nadenken over het leven. Naast mama van drie kinderen, ben ik ook stewardess. Door corona kwamen er minder, tot haast geen, vluchten meer en had ik, geluk bij een ongeluk, de tijd om eindelijk mijn droom verder uit te bouwen.

Het fashion/beauty gehalte zat er al van jongs af aan in. En de inspiratie kwam van mijn mama. Eigenlijk heeft zij me alles geleerd wat ik vandaag de dag nooit zal vergeten. Al haar tips over hoe ik mijn huid het best verzorg, hoe ik mijn make up aanbreng, welke kleuren het beste bij me passen, welke kledij bij mijn figuur past. Haar passie werd de mijne. En zo werd het zaadje geplant.

Het leven bracht al heel snel de ideale man op mijn pad. Een andere droom moest nu eerst werkelijkheid worden. En nu, 17 jaar huwelijk en drie kinderen later, kan ik aan deze beginnen! Alleen jammer dat mijn mama er niet meer is om te zien hoeveel ze me geleerd heeft. Met enorm veel passie wil ik jullie zo goed mogelijk begeleiden bij het kiezen van de perfecte outfit. Of allerhande tips geven over make up en verzorging! Vragen staat vrij en zal ze met veel plezier beantwoorden. Je kan me altijd contacteren via de contactpagina, of via instagram en Facebook.

Naast de webshop werd er ook een POP-UP gecreëerd om jullie persoonlijk op afspraak te ontvangen en stijladvies te geven als jullie dit graag wensen.Dit in afwachting van het gloednieuwe pand in hartje Londerzeel!

Love, Nicky

INSTAGRAM   Venezia

FACEBOOK   Il Mondo Di Venezia

Il Mondo Di Venezia